Sqarim dhe pendim në lidhje me “harmoninë fetare” që gjindet në letrat e shoqatës Edukimi – Shkodër

[print-me target=”#content”] . Bismil-lah ues-salatu ues-selamu ala Rasulil-lah Më datë 10.05.2014 – 10.06.1435H u mblodhëm me studentët shqiptarë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia me Shejkhun e nderuar Muhammed ibn Hadij El-Medkhalij pas namazit të ikindisë në Xhaminë El-Utejbi në Lagjen Bi’r Uthman; dhe ndër të tjera u shqyrtua shprehja “harmonia… read more →